HyperX ger sig in i mobilkontroll-marknaden med nya Clutch

Har du tröttnat på att krampaktigt hålla i din mobiltelefon när du spelar spel? Nu släpper HyperX kontrollen du kanske letat efter. HyperX Clutch är en trådlös fullstor handkontroll för både Android-telefoner och PC-användare. Kontrollen ger dig ett ergonomiskt och bekvämt grepp och kopplas upp till din enhet med Bluetooth eller en trådlös mottagare. Den kan också anslutas med USB-kabel till din dator.

Förutom de knappar vi är vana vid från en vanlig Xbox-kontroll erbjuder Clutch också en turboknapp och en clear-knapp för att ge en liten extra knuff. Den levereras också med ett clip som funkar till de flesta telefoner. HyperX Clutch kan också skryta med hela 19 timmars batteritid.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.