Splatoon 3 kommer den 9 september

Alltså ingen inktober, men likväl en bläcktember.

Kort efter Xenoblade Chronicles 3 fick sitt släppdatum flyttat bakåt fick vi reda på att Splatoon 3 har fått sitt. Det är den 9 september som gäller. Detta tilltag kommer sannolikt att ge Splatoon 3 en rätt odelad uppmärksamhet på releasefronten gällande Switch-spel.

Samtidigt som Splatoon 3 får releasedatum, läggs DLC till Splatoon 2 till bland innehåll för premiumprenumeranter av Nintendo Switch Online. Du som äger Splatoon 2 kan med andra ord få avnjuta detta nedladdningspaket utan separat transaktion; det är bara att söka upp Octo Expansion DLC på eShopen och ladda ned.

Splatoon 3 handlar fortfarande om att färga ett så stort område som möjligt med ditt lags färg på en given bana. Banutbudet i trean kommer att innehålla både gammalt och nytt, precis som vapenarsenalen. Kamperna utspelas i lag om fyra i varje och det är detta spelläge som är franchisens främsta försäljningsargument. Splatoon 3 kommer dock även att innehålla en singelspelarkampanj och en ny version av samarbetsläget Salmon Run.

En ny trailer släpptes också med nyheten. Den kan ni finna här och i sidhuvudet.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.