HyperX levererar ny utrustning

HyperX har presenterat nya tillskott till deras produktsortiment av spelutrustning under Computex 2019. Bland nyheterna har vi det mekaniska tangentbordet HyperX Alloy OriginsTM med nya HyperX-brytare.

Sedan har vi spelhörlurarna HyperX Cloud AlphaTM S med tvåkammarsystem och justerbart basreglage. De kommer med plug and play-minnet FURY DDR4 med ny värmespridande design samt RGB-minnet FURY DDR4 RGB med NGenuity-mjukvara.

”Vårt omfattande utbud av spelprodukter kan få vem som helst att känna sig som ett proffs. Vi är fast beslutna att skapa de bästa produkterna på marknaden för alla till ett överkomligt pris, oavsett om du spelar på PC, konsol eller mobilen” säger Paul Leaman, vicepresident på HyperX EMEA.

Nyheter från HyperX under Computex 2019 inkluderar:

  • Alloy OriginsTM – Det mekaniska tangentbordet HyperX Origins är utrustat med HyperXs egna röda brytare med kort slaglängd som har en aktiveringskraft på 45 gram och en livslängd på 80 miljoner klick. Det mekaniska tangentbordet erbjuder dynamisk belysning med exponerad LED vid brytarna som ger ljusare och mer strålande RGB-belysning. Tangentbordet kan spara upp till tre anpassade belysningsprofiler på internminnet för ljusbelysning och makroinställningar. HyperX NGenuity-mjukvaran erbjuder anpassad LED-belysning på varje enskild tangent1.
  • Cloud Orbit S spelhörlurar – Spelhörlurarna utvecklades i samarbete med AudezeTM och Waves Technology. Hörlurarna är de första som drivs av Audezes patenterade 100 mm planmagnetiska element. Waves Nx 3D-ljudteknologi ger en fördjupad upplevelse och en hyperrealistisk 360-graders ljudmiljö med huvudspårningsteknik som registrerar användarens huvudrörelser 1000 gånger per sekund och sedan justerar ljudriktningen även vid minsta rörelse. Under Computex 2019 visade HyperX för första gången upp sitt Orbit S gestkontrollfunktioner. HyperX spelhörlurar i kombination med Audeze och Waves-tekniken tar ljudkvalitet till nästa nivå med ljudteknologi som tidigare endast hittades i audiofil-lurar.

Alloy Origins tangentbord – Kommer till hösten för $109.99 US.
Cloud Alpha S hörlurar – Släpps i september för $129.99 US.
FURY DDR4 & FURY DDR4 RGB minne – Släpps senare i år. Inget pris satt.
Cloud Orbit S hörlurar – Kommer under hösten för $329.99 US.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.