Ifrågasätt verkligheten i Get Even

När Cole Black vaknar upp i en gammal mentalinstitution är hans enda minne av ett försök att rädda en tonårstjej med en bomb fastsurrad på bröstet. Resten av hans minnen är som bortblåsta.

BANDAI NAMCO Entertainment Europe gick idag ut med mer ledtrådar till de surrealistiska och inte allt för konventionella titeln Get Even, utvecklat av The Farm 51.

Med hjälp av 3D-akustik från Auro Technologies kommer Get Even kommer få dig att ifrågasätta din uppfattning av rättvisa och verklighet. Hjälp Black att resa genom de oroväckande och plågsamma vrår som finns i hans psyke. Genom att möta sanning och svara på två väldigt enkla frågor; ‘Varför var han här?’ och ‘Vem var flickan?”.

“Jag är extremt glad över att få jobba med The Farm 51 för att kunna leverera denna ovanliga upplevelse till våra spelare.” säger Samuel Gatté från BANDAI NAMCO Entertainment Europe. “Över de senaste två åren har BANDAI NAMCO Entertainment Europe och The Farm 51 byggt upp ett givande samarbete, allt från artistiska visioner till spelmekanik. Vi har alltid försökt hitta en djupare mening i spel och med Get Even kommer vi visa det. Den starka storyn och minnesvärda karaktärer kommer dra in spelaren i en värld på gränsen mellan det virtuella och det verkliga. Vi hoppas att vi har skapat en upplevelse som är lika meningsfull som oförglömlig.”

Get Even är den största titeln vi någonsin jobbat med. Det innehåller en otroligt djup story och den mest avancerade teknologi vårt team hittills har jobbat med. Tack vare den support vi får från BANDAI NAMCO Entertainment Europe har vi lyckats tagit det här till nästa nivå och finslipat varje aspekt i spelet, på sätt som tidigare inte var möjliga. Idag är vi extremt glada att äntligen få visa det nya ansiktet till Get Even, både för spelarna och media, och dra in dem i en upplevelse som får dem att ifrågasätta vad som är verkligt,” säger Wojciech Pazdur, utvecklingschef på The Farm 51.

Get Even släpps under våren 2017 till PS4, Xbox One och PC.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.