Inet håller nattöppet när Switch släpps

Inets butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö firar årets största konsolsläpp
Mario Kart 8 Deluxe blir nästan ännu roligare när alla spelare har en egen skärm.

Den 3 mars är det dags för en av årets mest efterlängtade releaser när Nintendo släpper nya konsolen Nintendo Switch. Natten inför släppet håller Inet nattöppet 2 till 3 mars, 23:50 slår portarna upp i tre butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö.

– Detta är första gången vi har nattöppet inför en release så vi är grymt taggade! Flertalet som förbokat kan då hämta ut sina exemplar, dessutom har vi tio extra Switch-konsoler per butik enbart för de köande nattugglorna, säger Johan Wahlberg, marknadschef på Inet.

Samtliga lanseringsspel och originaltillbehör kommer finnas tillgängliga i Inets alla butiker på releasedagen. De som varit tidigt ute med att förboka kan hämta ut sin konsol i de nattöppna butikerna. De 30 första kunderna som hämtar ut eller köper en Switch på plats får dessutom varsin goodiebag från Nintendo. Dessutom har butikerna laddat upp med tio extra Switch-konsoler per butik enbart för de köande nattugglorna

– Trycket har varit stort, betydligt större än inför releasen av PS4. De sista konsolerna inför första släppet tog slut för några dagar sedan. Men vi får löpande in nya sändningar, nästa är redan 7 mars, så det är bara att boka, säger Johan Wahlberg, marknadschef på Inet.

Inets butiker som har nattöppet 2–3 mars, butikerna öppnar kl 23:50

  • Inet Hötorget, Stockholm
  • Inet Sisjön, Göteborg
  • Inet Malmö
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.