Ny explosiv trailer för Destiny Expansion II: House of Wolves

På tisdag släpps den andra expansionen för Destiny och jag kan inte uttrycka hur hypad jag är! Inte nog med att tillägget medför mängder med vapen och rustningar att samla på, innehåller denna expansionen förvånansvärt mycket jämfört med förra. Utöver flera förändringar till spelets ekonomi och funktioner tillkommer bland annat en ny vapentyp, side arm, som är en snabb pistol, en ny strike, The Shadow Thief, ett nytt socialt område, The Reef och flera nya uppdrag som för berättelsen i Destiny framåt (förhoppningsvis är berättandet bättre). Sedan utökas end game-aktiviteterna med en arena, The Prison of Elders, där tre spelare kämpar genom allt svårare motstånd i upp till fem omgångar. Samt en tuff pvp turnering som äger rum på helgerna, Trials of Osiris, där lag om tre spelare tävlar i korta intensiva matcher för att vinna värdefull gear.

Destiny Expansion II: House of Wolves släpps den 19 maj på samtliga av spelets format.

Som jag sagt ser jag fram emot House of Wolves och hoppas att ni gör det också. Delad glädje är dubbel glädje, som ni vet.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.