Xûrs återkomst v. 14

Lurendrejaren Xûr är tillbaka i tornet för att kränga sina varor till giriga spelare. Men den skurkaktiga försäljaren tog inte med sig något märkvärdigt. The Glasshouse, en hjälm för titans som förlänger Ward of Dawn-buffar, Don’t Touch Me, handskar till hunters som gör dem osynliga vid närstridsberöring, Sunbreakers, handskar till warlocks som förlänger varaktigheten på deras solar grenades och Dragon’s Breath, ett raketgevär vars raketer lämnar brinnande en brinnande sfär vid detonering.

För er som saknar exotiska kroppsskydd kan det vara en idé att köpa några exotic body engram i hopp om något bra. Sunbreakers är fantastiskt användbara för sunsinger warlocks, men alla som spelar det har haft dem i ett halvår. Har du inte Helm of Saint-14 är The Glasshouse ett bra substitut. Annars är det bara att hålla tummarna och vänta till nästa helg.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.