En närmare titt på några av debutspelen till Wii U

Igår avslöjades att Wii U kommer att släppas om inte mindre än två och en halv månad – den 30 november, för att vara mer exakt. Det har även avslöjats vilka spel som kommer att dyka upp i samband med släppet, däribland en ny titel för den legendariska spelmaskoten Rayman, det postapokalyptiska zombie-spelet ZombiU, uppseendeväckande Assassin’s Creed III med flera. Det har även släppts några videos med lite inblickar och uppvisningar av dessa spel, vilket bland annat ger olika versioner av hur man kan utnyttja den något revolutionerande, tablet-liknande handkontrollen till konsolen. Ta en titt själva!

Rayman Legends
[youtube id=”wV-w6crl3-c” width=”600″ height=”350″]

ZombiU
[youtube id=”77FfpBcRf_8″ width=”600″ height=”350″]

Marvel Avengers, Rabbid Lands, YourShape, Assassin’s Creed III m.fl.
[youtube id=”-Ezk7zhUZLE” width=”600″ height=”350″] 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.