Instinction: Dinosaurie-FPS:et vi väntat på?

Spel med dinosaurietema tillhör inte direkt vanligheterna – åtminstone inte i action-genren. Även om vi räknar Far Cry: Primal och Monster Hunter World är det ändå inte mer än en handfull titlar från de senaste 5-6 åren. Framför allt FPS med dinosaurier är få och det går långt mellan deras släppdatum. Här kommer Instinction som en räddare i torr nöd.

Instinction utvecklas av Hashbane Interactive, en ny, obeprövad aktör i spelvärlden. Det ser ut att bli en förstapersonsskjutare med toner av skräck och wowfaktorn på hög nivå. För närvarande görs Instinction i Unreal Engine 4.26 och har ett preliminärt släppdatum i september nästa år. De tilltänkta plattformarna är alla dagens relevanta: PlayStation 4-5, Xbox One och series X|S, Nintendo Switch, PC och Stadia.

Den senaste trailern för Instinction kan du se här eller i sidans huvud. Ett välregisserat konceptprov förvisso, men nog hoppas man på mer gameplay i kommande projektuppdateringar. Oavsett är det här ett projekt som på bästa sätt påminner om klassiker som Dino Crisis och Turok 1-2 (som för övrigt finns tillgängligt på moderna plattformar). Det här kan bli hur mysläbbigt som helst.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.