Blommor och bin kommer till Farming Simulator 22

Faktum är att bin troligen är de som jobbar hårdast på en bondgård. Utan de små liven, inget större liv heter det ju. Därför är det kanske inte mer än logiskt att just biodling blir en del av det kommande Farming Simulator 22. För att lyckas med grödorna krävs det nu att bikupor placeras ut på lämpliga ställen vid åkrarna. Som en naturlig bi-produkt får du givetvis honung som kan säljas för extra inkomst.

Lika naturligt är det kanske att ha växthus för köldkänsliga grödor. Och visst får vi sådana också i den kommande utgåvan av jordbrukssimulatorn. Här kan du odla frukt och grönt på både längden och tvären, året om. Vad sägs om att duka upp med både sallad, tomater och jordgubbar?

Nytt för i år är en spelvärld som skiftar med säsongerna. Nu blir det nödvändigt att förbereda för vintern. Även här kommer växthusen väl till pass. De låter dig nämligen fortsätta producera grödor trots att snön vräker ner och dina traktorer är upptagna med att ploga vägarna på annat håll.

Farming Simulator 22 släpps till de flesta plattformar den 22 november.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.