Iron Maiden avslutar World of Tanks Modern Armors Metal Fest

 Metalfebern håller kvar sitt grepp om Wargaming-världen när World of Tanks Modern Armor välkomnar det legendariska bandet Iron Maiden för att avsluta Metal Fest.  Metal Fest öppnades av mäktiga toner från Sabaton den tunga rytmen fortsatte med Megadeths dånande show. Nu stormar Iron Maiden Metal scenen för den stora finalen.

Från 12 september till 3 oktober bjuder Iron Maiden spelarna på en oöverträffad hårdrocksupplevelse. I kampen om att slutföra utmaningarna i varje delmoment låser de samtidigt upp mängder av exklusiva belöningar som ger en sann Iron Maiden-känsla.

Iron Maidens eldkastarstridsvagn Senjustsu TO-55 låter lågorna bränna fienden i spelets Andra Världskrig-strider. I Senjutsus spår följer vagnen A Matter of Life and Death, en stridsvagn från Kalla Kriget designad speciellt för evenemanget och exklusivt utvecklad för World of Tanks Modern Armor. Båda vagnarna representerar den överväldigande kraften och styrkan som gjort Iron Maiden till de metal-legender de är idag.

Iron Maidens ikoniska maskot Eddie dyker upp som en vagnschef i spelet.

Det finns även en serie med Eddie som 14 vanliga 2D-vagnschefer att samla. Var och en är noggrant designade för att hedra Eddie, som varit med på omslaget till alla album Iron Maiden släppt.

Dessutom kan spelare få stridslusten att stiga med de dunkande tonerna av de två Iron Maidens-låtarna ”Brighter Than a Thousand Suns” och ”The Writing on the Wall.” De två mäktiga spåren kommer eka i garaget som ett triumferande preludium för de spelare som äger de två Iron Maiden-vagnarna.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.