World of Tanks laddar för EM i fotboll

Det populära spelläget från 2014 är tillbaks

Håll öronen öppna efter domaren vissla, för snart sparkar World of Tanks igång en väldigt speciell fotbollsturnering. Den 10 juni börjar Tank Football 2016. I nästan en månad får hugade tankförare chansen att visa att de även har bollsinne. I sjuminutersmatcher, tre mot tre, bakom spakarna på en T-62a Sport gäller det helt enkelt att dundra in fler mål än motståndarlaget. Alla som deltar får tillgång till en unik T-62a S samt en extra garageplats. För att delta väljer du helt enkelt T-62a S och klickar på Battle-knappen. Stridsvagnarna finns tillgängliga i flera olika utföranden, alla baserade på de länder som deltar i sommarens fotbolls-EM.

Under matcherna går det inte att förstöra dina motståndare, men däremot går det att immobilisera dem genom att skjuta sönder dina rivalers larvfötter, något som lär försvåra matchen för dem. De tre tillgängliga arenorna är förmodligen döpta av en göteborgare; Himmelsdorf Arena, Stade Eiffel, och Old Tankford.

Givetvis hålls det också ett officiellt mästerskap i Tank Football. Registrera ditt lag innan den 15 juni för en chans att vara med och dela på prispotten på 5 000 dollar.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.