It Takes Two adapteras som film/serie

Me and you~~~

VGA-vinnaren av titeln Årets spel, It Takes Two, kommer att bli film och teveserie. Nyheterna kommer från Variety och dök upp tidigare i veckan. Vilka som ska driva projektet till mållinjen är inte helt klart ännu; studior och distributörer står fortfarande i budkrig, rapporterar tidskriften. Det står däremot klart att det överhängande ansvaret kommer att ligga på dj2 Entertainment (som har sina fingrar i rejält många aktiva syltburkar). De har i sin tur anlitat Pat Casey och Josh Miller, som tidigare sjösatt Sonic the Hedgehog-filmen och dess kommande uppföljare.

Josef Fares, grundare och frontfigur av studion Hazelight som ligger bakom It Takes Two, kommer ju faktiskt från en bakgrund av filmskapande (Kopps, Jalla jalla). Kanske är det vad som krävs för att säkerställa en god adaptation? Frågar du undertecknad är Fares bra mycket bättre på att göra spel än han någonsin var på att göra film. Hur mycket kreativ påverkan han kommer kunna ha på projektet återstår dock att se.

Har du inte spelat It Takes Two ännu kan du göra det på PlayStation 4-5, Xbox One/Series X|S samt på PC (Steam/Origin). Själv tog det mig till början av året att börja på. Jag och min fru närmar oss nu slutet, och det är ett helt underbart spel som för vår del mer än gärna får bli film och teve.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.