Kirby and the Forgotten Land är ute nu

Behöver du ett gulligt spel att se framemot under vardagarna? Prova demot för Kirby and the Forgotten Land!
Kirby and the Forgotten Land

Förrgår släppte Nintendo plattformaren Kirby and the Forgotten Land och för att markera lanseringen släppte man även en launch-trailer för spelet.

I Kirby and the Forgotten Land utforskar Kirby en ruinerad civilisation där det onda Beast Pack härjar. För att ta sig vidare i äventyret är det givetvis plattformande som väntar spelaren, men även att rädda Waddle Dees för att reparera en förstörd stad, Waddle Dee Town. Spelaren låser upp flera olika butiker i staden genom att rädda Waddle Dees som sen återbygger byggnader.

Trailern använder en humoristisk ton för att beskriva Kirbys förmågor och egenskaper.

Kirby får även hjälp av den söta varelsen Elfilin som förklarar för Kirby att Waddle Dees och Beast Pack är i konflikt med varandra och de två är fast beslutna om att rädda alla.

Hamnskiftaren Kirby

I detta äventyr kan du använda dig av en rad av Kirbys förmågor för att bekämpa fiender och ta dig runt i olika 3D-världar. Kirby är ju förstås känd för att få förmågor av allting han stoppar i munnen. I det här spelet ändrar Kirby skepnad helt när han stoppar objekt som trafik-koner och bilar i sin mun. Trafik-kon-skepnaden låter Kirby göra en stark nedåt-attack som kan slå sönder sprucken terräng och bilen rör sig både snabbt och även den kan ha sönder väggar om den kör tillräckligt snabbt. Man kan se mer av den typen förvandlingar som kallas för ”mouthful” här.

Vackra landskap i de glömda landet

Är man sugen på att ta reda på om Kirby and the Forgotten Land är ett spel för en själv så finns det ett demo på Nintendos E-shop. Jag spelade hela demot och kan tala i god att det var en väldigt trevlig upplevelse. Som en mix av Super Mario 3D World och Super Mario Odyssey, fast utan Mario. Även hela spelet går att köpa på e-shopen för 599 kronor om man tyckte det var riktigt kul.

I slutet på demot fick man slåss mot en stor boss. Apkul!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.