Klä dig i Altaïr i Ghost Recon Phantoms

Från och med igår och i fyra veckor framåt kan du klä dina soldater i Tom Clancy’s Ghost Recon Phantoms som den legendariska lönnmördarna från Assassin’s Creed-serien. Med kroppsskydd, huvudbonad och vapen inspirerade av Ubisofts älskade serie kan du få alla de tre soldatklasserna att se ut som framtidens lönnmördare.

Att överföra Assassin’s Creed till Ghost Recon Phantoms futuristiska tema utan att förlora det som gör de båda världarna så speciella var en utmaning. Vi tog likheterna mellan Ghosts och Assassins, att de båda är smygande elitkrigare som kämpar för rättvisa och slog ihop de för att skapa något som naturligt passar in i Ghost Recon Phantoms.
Felix Flor, art director

Tom Clancy’s Ghost Recon Phantoms är ett onlineactionspel till PC som är free-to-play, så räkna med att detta Assassin’s Creed-pack kan komma att kosta en liten slant. Är du intresserad av detta spel kan du klicka här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.