Capcom visar upp skjutjärnen i kommande Resident Evil 2

En dryg månad återstår innan releasen av Resident Evil 2. För oss som bara måste vill stilla vår RE2-abstinens så har Capcom släppt två kortfilmer om skjutjärnen.

Leon får som bekant tillgång till ett pumphagelgevär av modellen Remington 870 MCS. Det är ett kraftfullt vapen som är extremt effektivt i närstrid, i synnerhet mot huvudet. Det kan byggas på för extra kraft och precision, något som kommer bli nödvändigt senare in i spelet.

Claire å andra sidan beväpnas med granatgeväret M79 som användes frekvent av den amerikanerna under Vietnamkriget. Också det ett kraftfullt skjutjärn vars ammunition kan varieras beroende på fiendetyp. Ett tips: använd syragranater mot lickers. De lär vara väldigt användbara…

Vilken karaktär kommer du först spela när Resident Evil 2 släpps?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.