Wolfenstein: The New Order launch trailer

[youtube id=”OHn6jbK7RE4″ width=”600″ height=”350″]

Lystring soldater! Snart är det dags att strida mot fienden! Det är bäst att era kängor är putsade och era uniformer rena, för snart ska det skjutas och sprängas för kung och fosterland! För att få blodet att pumpa har armén tagit fram denna video.

Wolfenstein: The New Order släpps den 20 maj till Playstation 3 och 4, Xbox 360 och One samt PC. Dessutom får du tillgång till betan av det nya Doom-spelet om du förhandsbokar Wolfenstein: The New Order. Det blir mycket pang för pengen.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.