Spela Rainbow Six Siege gratis i helgen!

Förbered bomberna, packa puffrorna och dra på dig den skottsäkra västen! Från och med idag till och fram till den 19:e November kan du prova på att spela Tom Clancy’s Rainbos Six Siege gratis! Gillar du spelet är det dessutom halva priset på det mellan den 16:e till  och med den 27:e November.

Som om det inte vore allt har Ubisoft också avslöjat ett uppdrag till spelet som kommer vara tillgängligt till PC på spelets testserver från den 20:e November. Uppdraget kallas för Operation White Noise och introducerar en ny map som utspelar sig i ett högt utkikstorn i Seoul, Sydkorea. Tre nya operatörer kommer också att släppas tillsammans med uppdraget. Ubisoft kommer att släppa mer detaljer om allt detta den 19:e November.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.