KLM uppmanar att koppla bort, med världens långsammaste spel

Flygbolaget KLM lanserar ett spel i en ny reklamkampanj där du kan vinna flygbiljetter. KLM Flight Mode The Slow Game marknadsförs som världens långsammaste spel och är tänkt att få spelaren att ta det lugnt, vara i ”Flight Mode”.

KLM Flight Mode spelas i en vanlig webbläsare från den här sidan och kommer att vara live från onsdag den 3 oktober till och med söndag den 7 i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Under dessa fem dagar kommer även flygbiljetter att lottas ut till spelare.

Frågan är, kommer man att kunna spara sina framsteg i molnet?

Vad tycker du?

7 0

7 Kommentarer

 1. Spelet verkar fejk och jag är rätt övertygad om att KLM inte lottar ut 60 biljetter som det påstås på sidan. (Det började på 60 biljetter och är nu nere på 50 biljetter kvar som ska lottas ut).

  Det hela går ut på att man ska trycka på KLM symbolen som dyker upp slumpmässigt bakom flygplansfönstret.

  Jag har suttit med 100% fokus i nästan 10 timmar och har tryckt på alla 5 KLM symboler så snabbt att dem inte ens hann visas helt och hållet utan man fokuserade på bubblan och ljudet (det dyker även upp andra symboler som låser skärmen ett fåtal sekunder). Till en början var det ett kul tidsfördriv, men att sitta och kolla på mobilen mellan 2-3 timmar för att vänta på sin chans gör det hela ovärt. Jag kan tillägga att efter att ha tryckt så snabbt på symbolen så dyker det upp en ruta där det står att det avgörs vem som har tryckt snabbast. Det tar ganska lång tid att avgöra, och slutligen står det att någon annan var snabbare och man ska inte ge upp utan ska fortsätta.

  Tyvärr så har jag svårt att tro att detta är på riktigt, just att det tar ungefär 1 minut att avgöra vem som har tryckt snabbast. Detta ska tydligen även vara endast skandinavien, och jag vet inte hur många som sitter på det “spelet” lika fokuserat som jag i flera timmar och hinna trycka innan mig alla 5 gånger.

  Svara
  • Hastigheten på din uppkoppling mm kan ju påverka, så att även om du klickade på en gång kan ju någon annan ha sett bubblan tidigare än du.

   Svara
   • Sitter på en fiberuppkoppling 1000 Mbit/s så tveksamt att det är för långsamt. Såg inga inlägg på Facebook heller där vinnare eller liknande presenteras så man kan utgå ifrån att kanske det handlar om en biljett lottas ut i värsta fall.

    Svara
  • och klm länkar spelet från sin hemsida

   Svara
 2. Kan intyga att kampanjen är reell, vann precis i sista stund, till Anders så har du väl sett att antalet biljetter minskar med 2 efter varje vinst? Så jodå, biljetter har det funnits. Kan verkligen hålla med om att det blev ett beroendeframkallande spel och många timmars stirrande dock! Och även jag tryckte på säkert minst 5 loggabubblor innan jag lyckades. Hoppas ni lyckades vinna något..

  Svara
  • vad vann du för resa? Jag försökte alla 5 dagar.

   Svara
   • Vann en av de bättre och exotiska vinsterna om man säger så.. 😉 Vill inte outa mitt namn här, viille bara göra klart att det inte är fejk…

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.