Red Reserves COD-lag tvåa i Atlanta

Community Entertainments e‑sportsatsning ger resultat – andraplatsen värd 400 000 kronor 

Red Reserves Call of Duty-lag, som sedan februari ägs av Community Entertainment, tog en silverplats i majortävlingen som avgjordes i Atlanta i helgen, där hela världseliten var på plats. Andraplatsen gav nära 400 000 kronor i prispengar.

– Jag är otroligt stolt över laget. Äntligen har vi fått visa vår rätta potential och vi ser fram emot den fortsatta säsongen som har förutsättningar att bli väldigt intressant. Detta är ett kvitto på att vi tillhör den absoluta världseliten, säger Patrik Andersson CEO i Red Reserve AB.

Laget avancerade i ”Looser Bracket” där man fick möta hela världseliten för att kämpa sig upp till en finalplats. Red Reserve är nu etablerat i den absoluta världseliten i COD. COD World League Circuit omfattar åtta majortävlingar i USA och England. Därutöver hålls National Leagues-tävlingar i Kanada, Frankrike/Belgien, Tyskland/Holland, Spanien/Portugal, Italien, Österrike/Nya Zeeland. Under säsong 2018 kommer man även att ha två Nationals i Brasilien respektive Mexiko. Härnäst tävlar Red Reserves COD-lag i en major som hålls i Birmingham. Detta skriver Red Reserve i ett pressmeddelande.

Förutom ett av världens bästa COD-lag har Red Reserve även ett ungt framgångsrikt Counter Strike-lag. I förra veckan blev det klart att Red Reserve även kommer att satsa på Hearthstone då man kontrakterade Louis ”Mitsuhide” Bremers, som tillhör yttersta världseliten.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.