Konami ger namnen på exklusiva spelare till PES 2019

Denilson, Rai, Diego, Lugano, Batistuta samt Ludovic Giuly. Om detta är namn du bekantas med på daglig basis så kommer du uppskatta PES 2019 ännu mer nu. Dessa spelare har nämligen blivit tillkännagivna som ambassadörer för sagda spel.

De alla tycker själva att det är en oerhört rolig ära att få axla den rollen. Med tanke på hur stort PES är som varumärke så förstår jag dem till fullo!

Dessa spelare kommer vara tillgängliga för nerladdning via MyClub från och med 6 december som en del av datapack 3, så sätt dig redo för att hämta hem dessa avatarer!

Om jag skulle få tippa om något så är det att det kommer dyka upp fler namn som ska få vara med och lira sportboll så småningom, så invänta fler nyheter av detta slag.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.