KOS-MOS gör ett kärt återseende i Xenoblade Chronicles 2

Fanfavoriten KOS-MOS, från Xenosaga på Playstation 2 besöker Xenoblade Chronicles 2 i egenskap som en Rare Blade.

Xenoblade Chronicles 2 släpps i morgon, exklusivt till Nintendo Switch och som en sista aptitretare innan releasen twittrade utvecklaren Monolith Soft att en viss karaktär gästar i spelet. Det är ingen mindre än KOS-MOS, androiden och megavapnet från utvecklarens tidigare serie Xenosaga på Playstation 2.

Här är tweeten med medföljande klipp:

KOS-MOS Re: som hon heter, antar formen av en Rare Blade i Xenoblade Chronicles 2, vilket betyder att hon är en extra ovanlig och mäktig karaktär att ta med sig på äventyret. Blades är vapen som karaktärerna kan ha backning av i strid och på fältet. I Xenosaga-trilogin var KOS-MOS en central karaktär med stor betydelse i storyn, ungefär som Pyra i Xenoblade Chronicles 2.

Xenoblade Chronicles 2 släpps den 1 december exklusivt till Nintendo Switch.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.