Kratos yxa har slagit ner i Kungsträdgården

I slutet av förra året släpptes det hyllade av God of War Ragnarök och utöver karaktärerna Kratos och Atreus, har även Kratos yxa Leviathan gjort ett namn för sig själv.

För några veckor sedan fanns yxan på plats i London för allmänheten att se och nu har den landat i Stockholm, närmare bestämt i Kungsträdgården.

Vi uppmanar nu alla som är intresserade att ta en lång lunchpromenad förbi Kungsträdgården och vara en av de första på plats för att bevittna yxan från God of War Ragnarök. Det är en unik möjlighet att se ett av de mest ikoniska vapnen i spelhistorien på nära håll.

Det finns inget fastställt datum för hur länge yxan kommer att stanna i Stockholm, så det är viktigt att besöka Kungsträdgården så snart som möjligt för att inte missa chansen att se detta storslagna vapen.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.