Ladda bössan, imorgon är det raid i Destiny 2: Forsaken

Drottning Mara Sov har en sista önskning, men hon behöver din hjälp, Guardian.

Imorgon, fredag 14 september klockan 19:00 efter den dagliga reset öppnas portarna till nästa stora kick i Destiny 2: Forsaken, raiden The Last Wish.

Vi som spelat kampanjen och tagit oss till den magiska landet The Dreaming City har våra misstankar om vad som väntar i raiden. För alla andra rekommenderar jag er att jaga den där looten och ta er power level så högt som möjligt. Den rekommenderade power leveln för The Last Wish är 550. Ett annat tips är att samla på er Transcendent Blessing modifikationen som ökar all skada medan du är i Dreaming City.

Lycka till, Guardian.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.