Nu kan du läsa gamla nummer av Super PLAY på nätet

Super PLAY-arkivet har en ambition om att bli helt komplett.

Är du, precis som vi, en gamer av den lite äldre skolan, så är du troligen uppväxt med speltidningar. En av de allra största när det begav sig var Super PLAY som gavs ut 1996 till 2009. Nu kan du, helt gratis, grotta ner dig i gamla nummer av tidningen via det färska Super PLAY Arkivet.

Spel som en gång var det hetaste titlarna är idag retro-material och det det är inte utan att det rycker i nostalgi-nerven när jag bläddrar i gamla nummer av Super PLAY och läser om klassiker som Mario Kart 64 och Tekken 2.

Ännu så länge är arkivet långt ifrån komplett och du som läsare kanske kan hjälpa Jonathan Eng att fylla listan med alla nummer. Vi på Varvat vill samtidigt passa på att tacka Jonathan för att han tillgängliggör denna skatt för alla oss gamla games.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.