Lär känna skjutmekaniken i Call of Duty: Modern Warfare

Presentationen av Call of Duty: Modern Warfares multiplayer fortsätter. Den här gången berättar spelets regissörer om hur utvecklingsteamet fokuserat kring vapendesignen. Den röda tråden är realismen som bolaget vill lyfta fram hur vapnet ska ”bete” sig under väpnad strid. Det avslöjas att man gjorde om puffrorna från grunden för att rucka på föreställningen som spelare har inbyggt från tidigare kapitel i serien.

Vapnen kan också modifieras med en rad tillval som antingen specialiserar eller breddar det. Bland annat nämns möjligheten att förlänga pipan på ett hagelgevär och placera ett kikarsikte för att förbättra träffsäkerheten på längre avstånd. Eller att kapa shottisen för dödligare hagelsvärm i närstrid.

Hela intervjun kan ses på Activisions officiella blogg.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.