LEGO City Undercover + unik legofigur

Nintendo avslöjade igår att det även kommer en limiterad utgåva av Wii U-versionen av spelet LEGO City Undercover, där du förutom spelet också får spelets hjälte Chase McCain som legofigur. För att få tag på denna limiterade utgåva bör du dock vara ute i god tid och införskaffa ditt exemplar av LEGO City Undercover.

I LEGO City Undercover, som utvecklats av TT Games, måste polisen Chase McCain gå under jorden för att lyckas få tag på den farlige brottslingen Rex Fury. I spelet får du chansen att utforska en stor öppen LEGO City-värld i rollen som Chase McCain. Till din hjälp har du mängder av förklädnader som även ger Chase unika förmågor. Om du till exempel klär ut dig till gruvarbetare så kan du använda dynamit. Klär du ut dig till inbrottstjuv kan du ta dig in på olika ställen. I det här spelet använder du också Wii U GamePad på många olika sätt. Bland annat för att kommunicera med andra karaktärer i spelet och som GPS, scanner och karta.

LEGO City Undercover släpps den 28 mars i Sverige. Senare i år kommer också LEGO City Undercover: The Chase Begins, som släpps till Nintendo 3DS och som utspelar sig innan händelserna i LEGO City Undercover.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.