Darksiders II bekräftat komma till Wii U

Wii U fortsätter att rada upp förstklassiga release-titlar med Darksiders II. Spelet kommer att släppas till Wii U med lite extra innehåll medföljande, som den första DLC-expansionen Argul’s Tomb och nya vapen och rustningar. Självklart är spelet helt omdesignat för den unika Wii U-kontrollern, som man kommer att kunna använda som karta, visa uppdrag, kolla sitt inventory eller ge snabb-tillgång till olika förmågor och specialattacker. Genom att dra kontrollern i luften åt olika håll så kommer man kunna blockera fienders attacker och interagera med föremål i världen. Det låter väl skoj?

Darksiders II släpptes den 21 augusti i Europa till PS3, 360 och PC och har bemötts med mestadels positiva recensioner. Mer information om spelets överång till Wii U finns på den officiella bloggen, men för den som vill vara säker på att inte köpa grisen i säcken så är det bäst att läsa vår recension här på Varvat: Recension – Darksiders II.

[youtube id=”CQOLQR8MBVE” width=”600″ height=”350″]

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.