Släppdatum till Trion World`s Defiance

Den 2:a april är det dags för ett nytt äventyr i MMO-shootern som är baserad på TV-serien Defiance, Trion World`s Defiance. Det är ett globalt releasedatum så ingen behöver oroa sig över att exempelvis amerikanarna får ett försprång. Defiance släpps till PlayStation 3, Xbox 360 och PC. Vi skrev om Defiance advanced mission beta #2 tidigare här på Varvat  som kickar igång den 8:e februari och pågår i två dagar. Så ni som är sugna på att testa det kan gå in här och anmäla er till betan.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.