LEGO Marvel Super Heroes 2: Cosmo Trailer

Warner Bros. Interactive Entertainment har släppt en ny trailer till LEGO Marvel Super Heroes 2. Vi får dyka djupare i den ursprungliga story vi sett tidigare och säga hej till Cosmo the Spacedog. Utöver vår telepatiska fyrfoting från Sovjet fpr vi även heja på Knowheres säkerhetschef och vän till Guardians of the Galaxy. Väktarnas uppdrag är att samla ihop ett gäng med superhjältar för att ta sig an den tidsresande superskurken Kang the Conqueror. Kang har snott ett gäng Marvelstäder och andra platser från olika ställen i tiden för att skapa den öppna världen Chronopolis. Detta i hopp om att ta över universumet.

Som ett resultat av detta har Cosmo skickat ut nödsignaler som samlat den varierade grupp av hjältar från olika epoker och platser. Vi får hälsa på Star-Lord, Thor, Spider-Man, Spider-Gwen, Hulk, She-Hulk, Ms. Marvel, Rocket Raccoon, Iron Man, Cowboy Captain America, Doctor Strange, Captain Marvel, Black Panther, Groot och många fler. Alla dessa hjältar måste gå samman för att tillsammans kunna stoppa Kang och dennes högst opassande plan.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.