Kennedy’s War har kommit till World of Tanks

Kennedy’s War, den senaste kampanjen i World of Tanks släpptes idag. Den finns gratis att spela på PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One, Xbox 360 och kommande Xbox One X. War Stories, den första kampanjserien som kommer utöka World of Tanks-serien gjorde sin debut i Augusti, exklusivt för konsol. Den kommer berika upplevelsen i både enspelarläget, samt för co-op.

Kennedy’s War-kampanjen sätter spelare på frontlinjen av utplåning i en alternativ berättelse om Kubakrisen. USA och Sovjet står på gränsen till krig, då Sovjet installerar kärnvapen på Kuba, vilket sätter de både nationerna i ett nukleärt stillestånd.

Förare kommer få ta kontroll över amerikanen SGT Dale Reece och med honom manövrera 2506-tanken. Det är en variation av M41 Bulldog. För att lyckas undvika den annalkande katastrofen kommer spelare få samarbeta med allierade för att hålla tillbaka de Sovjetiska trupperna. För att säkerställa segerm måste de disarmera det kärnvapenhot som kan vara början på slutet.

Kennedy’s War är den fjärde delen i War Story som släpps. Vi har tidigare tagit del av Brothers in Armor, Flashpoint Berlin och Operation Sealion. Tillsammans kommer de erbjuda spelare av World of Tanks en varierande upplevelse, både för en och flera spelare. Vi får även nya storylines att spela igenom. Utöver Kennedy’s War håller teamet på Wargaming Chicago på att färdigställa deras senaste inkarnation av World of Tanks. Denna uppdatering kommer låta spelare ta del av striderna i 4K och HDR på X.B.O.X. när den släpps i November.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.