LEGO Movie 2 the game visas upp!

Om du är ett fan av LEGO samt tyckte att den första filmen rockade så har vi glada nyheter att dela med oss av! Lego movie 2 the game är på ingång och i det får du stifta bekantskap med Emmet, Lucy och de andra som huerar i LEGO-världen. Är du en master builder av rang och råkar har en kompis till övers som har barnasinnet kvar? Tveka inte att dra hem LEGO Movie 2 the Game när det väl finns tillgängligt för dig!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.