Levande sandslott finns i Pokémon Sun och Moon

Eller rättare sagt hemsökta sandslott. Denna mycket unika pokémon, Sandygast, är en manifestation av det agg andra pokémon lämnat efter sig i sanden. Kort och gott så är det en hög med hemsökt sand! Om man tar dess spade faller man under Sandygasts kontroll och tvingas hämta sand åt den så att den kan växa sig större. Genom dess mun, som påminner om en tunnel, kan den suga livskraften ur andra. Av denna anledning är det vanligt förekommande att personer visar sitt mod genom att stoppa huvudet i en Sandygasts mun.

Sandygast är av typen ghost och ground med den unika egenskapen water compactation, vilket gör att dess defense ökar med två om den blir träffad av en vattenattack.

Pokémon Sun och Moon släpps den 23 november till Nintendo 3DS.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.