Saknar du Palkia eller Dialga? Nu har du chansen att komplettera ditt Pokédex!

2018 ska bli ett legendariskt år för alla pokémontränare! Först ut i kampanjen är Dialga och Palkia, mästarna över tid och rum!

Från vänster: Dialga och Palkia.

Dialga och Palkia, två legendariska pokémon som härskar över tid och rum går nu att få till de senaste Pokémonspelen Sun, Moon, Ultra Sun och Ultra Moon. Dialga och Palkia är de första legendariska pokémon vi får tillgång till genom Pokémonkampanjen Legendary 2018. Mellan den 2 och 28 februari går det att få koder till dem hos din närmsta GameStop. Koderna slår du in i Mystery Gift.

Palkia erhåller du om du har någon av Sun-versionerna. Dialga får du istället om du har en Moon-version. Detta gör att ditt pokédex kompletteras då de i normala fall inte finns i dessa versioner. Har du dessutom lyckats fånga motparten så att du får både Palkia och Dialga kan du till och med få Giratina i Ultra Space i Pokémon Ultra Sun eller Ultra Moon.

Tid för Sinnoh

Dessa legendariska drakar frontade omslagen på Pokémon Diamond och Pokémon Pearl till Nintendo DS som ursprungligen släpptes 2006. Pokémon har historiskt sett alltid släppt återutgivningar av tidigare spel när de rör sig in på en ny konsol. Gameboy Advanced fick remakes av originalen, Nintendo DS fick återutgivningar av uppföljarna Gold och Silver och Nintendo 3DS fick remakes av den tredje generationens spel Ruby och Sapphire. Nu när Pokémon flyttar över till Nintendo Switch går rykteskvarnen i full fart om att den fjärde generationen, Diamond och Pearl ska göras om till den moderna konsolen. I dagsläget är det enbart rykten, men om vi ska göra en gissning är det troligt att remakes på Diamond och Pearl är under utveckling till Nintendo Switch. De lär däremot inte vara de första pokémonspelen som släpps på konsolen, utan de lär följa efter en ny åttonde generations pokémonspel.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.