Logitech lanserar ny handhållen konsol

Firar lanseringen med upp till 6 månaders gratis Xbox Game Pass.

Den 22 maj lanserade Logitech G, den handhållna konsolen Logitech G CLOUD Gaming Handheld i Sverige och Europa.

För att fira den europeiska lanseringen erbjuder Logitech G och deras samarbetspartners ett specialpaket som inkluderar upp till 6 månaders Xbox Game Pass, en månad NVIDIA GeForce NOW Priority och en månad Shadow PC. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

– Logitech G är glada över att äntligen få lansera G Cloud på den europeiska marknaden och samarbeta med ledande återförsäljare och partners i regionen. G Cloud erbjuder ett nytt sätt att få tillgång till och spela hundratals spel, och de ser fram emot att fler spelare ska få ta del av det, säger Ujesh Desai, vice vd och general manager på Logitech G.

I samband med den europeiska lanseringen har Logitech G lyssnat på användarnas feedback och lagt till flera nya funktioner för att förbättra prestandan. Några av de nya funktionerna inkluderar virtuell knappmappning, analog känslighet för styrspakar och kurvanpassning, stöd för Shadow Cloud Computing och justerbar dead zone för en balanserad spelupplevelse.

G Cloud har utvecklats i samarbete med Tencent Games och gör det möjligt för spelare att spela var som helst med Wi-Fi. Den har även funktioner som fjärrspel via Xbox-appen och Steam Link, Full HD-pekskärm, precisionsspelkontroller, lång batteritid och hållbar design.

Spelare kan också få support för hundratals Android-spel och tillgång till populära spel som Fortnite, League of Legends och Genshin Impact genom NVIDIA GeForce NOW och Xbox Cloud Gaming. Logitech G CLOUD Gaming Handheld har ett rekommenderat pris på 3999 SEK.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.