Logitech satsar stort på streamers

Logitech G lanserar tre nya produkter inriktade för streamers, dels två nya mikrofoner, Logitech G Yeti GX och Logitech G Yeti Orb samt en ny led-lampa för ljussättning Logitech G Litra Beam LX. Logitech G annonserar dessutom att Logitech G Litra Beam och Logitech G Compass Boom Arm kommer att rebrandas och märkas med Logitech G:s varumärke samt förpackning.

De tre nya produkterna från Logitech G och kommer bland annat med LIGHTSYNC RGB-teknik, integrering i Logitech G:s G HUB-programvara och BlueVOICE!-stöd för de nya mikrofonerna.

Yeti GX bygger på den kända Yeti-designen och är en spelmikrofon med dynamisk kapselteknik. Det är en USB plug-and-play-mikrofon med enkel installation och är kompatibel med Blue Compass-bomarmen, och även, inom kort, en uppdaterad Logitech G-version av Compass-armen.

Yeti Orb är en slimmad USB-gamingmikrofon. Den är framtagen för gamers som är nya inom streaming och är byggd med en anpassad kondensatorkapsel som ger en strömlinjeformad look för
innehållsskapande. Den har en RGB-logotyp och statuslampa med justerbara ljuseffekter som kan användas före eller under streamingen.

Litra Beam LX är nästa generations ljussättning och består av en dubbelsidig RGB-belysning med TrueSoft-teknik. Med hjälp av LIGHTSYNC RGB och Litra Beam LX:s 16 miljoner färgkombinationer kan
användaren personanpassa sina färgteman och färgsätta streamen utefter hur de känner just den dagen.

Rekommenderat försäljningspris för Yeti GX är 1899 SEK, Yeti Orb 849 SEK och för Litra Beam LX 1999 SEK. Samtliga produkter kommer finnas tillgängliga hos utvalda återförsäljare och på Logitechg.com.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.