Final Fantasy XIV Patch 6.4 är ute nu!

Det har äntligen blivit dags för en ny saftig patch till Final Fantasy XIV. Denna patch har fått titeln ”The Dark Throne” och bjuder på massor av nya spännande saker för oss spelare att uppäcka. Här är en kort sammanfattning av några av nyheterna i den nya patchen. Varnar för mindre spoilers.

  • Nya Main Scenario Quests. Vår berättelse fortsätter! Det har blivit dags att möta den mystiske Golbez och grusa hans onda planer en gång för alla! Kommer vi hinna rädda draken Azdaja innan det är försent? Förutom att berättelsen fortsätter kommer vi även få en ny dungeon och en ny trial där vi får möta Golbez i strid.
  • Pandæmonium – fyra nya raidbossar för 8 personer. I den tredje och avslutande delen i raidserien om Pandæmonium kommer vi få möta fyra stycken nya bossar samtidigt som berättelsen fortsätter. Kommer vi kunna lösa mysteriet kring det uråldriga fängelset? Inom den närmsta veckan kommer dessutom en ny svårighetsgrad släppas!
  • En ny Unreal Trial – Containment Bay Z1T9. Med en ny patch kommer också en ny Unreal Trial. Denna gång får vi åreruppleva striden med den mäktiga Zurvan… men kanske lite mer utmanande än vad vi kommer ihåg.
  • PvP-uppdateringar. Ny patch betyder också en ny säsong med PvP. Säsong 7 av Crystalline Conflict börjar, det har kommit stora förändringar till en specifik Frontline-karta och en hel del justeringar till flertalet jobb.

Förutom allt som är listat ovan har vi också fått uppdateringar till havsfiske, Island Sanctuary och du kan läsa mer detaljer kring patchen här. I en framtida patch inom kort kommer vi få möjligheten att förbättra våra relikvapen, fortsätta vårt äventyr med Hildibrand och få ta del av en helt ny Variant Dungeon. Oh just ja, Blue Mage kommer att få en saftig uppdate också! Det är något att se fram emot!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.