Maskerad, skräck och loot – Festival of the Lost ikväll i Destiny 2

Festival of the Lost har återvänt till Destiny, den här gången med en unik aktivitet, nya bounties och en maxad auto rifle.
Minns de som gått bort genom att ta på dig fåniga masker och jaga loot.

Festival of the Lost, en årlig högtid i Destiny, återvänder för första gången i Destiny 2. Minns de förlorade själarna och hedra dem med lite oskyldigt bus – eller genom att skjuta onda rymdvarelser.

I den här säsongen av Festival of the Lost kan spelare hoppa in i en ny aktivitet, the Haunted Forest, en simulation i the Infinite Forest, som gör upplevelsen lite kusligare. Spelare ska ta sig så långt in som möjligt med lovord om bättre belöningar desto längre in de kommer. Till det har Amanda Holliday bounties som belönar spelare med Fragmented Souls, en valuta specifik för den här högtiden. Med valutan kan man köpa masker och en unik auto rifle (Horror Story) som kommer utrustad med Zen Moment och Rampage. Spelare som har Forsaken får dessutom vapnet i högsta level (600), medan andra spelare får den i en level som motsvarar deras högsta möjliga (till exempel 380 för Warmind).

Alla som har Destiny 2 kan ta del av aktiviteterna. Vissa begränsningar kopplade till Forsaken kan dock infinnas.

Unika föremål för högtiden.

Utöver det ser vi nya kosmetiska föremål till salu i Eververse i och med högtidens nya engram (Ephemeral Engram). Varje gång en spelare level upp får de en vanlig Steadfast Engram plus en Ephemeral Engram. Tess Everis kommer dessutom att sälja de nya föremålen under högtiden med veckovisa rotationer i utbudet.

Under högtidens sista vecka (30 oktober till 6 november) ska spelare få tillgång till ett unikt uppdrag. I den ska man undersöka mordet på Master Ives och det ryktas om att ett exotiskt vapen är belöningen…

Festival of the Lost varar från 16 oktober klockan 19:00 till 6 november klockan 19:00.

Vid sidan av Festival of the Lost kommer dessutom Iron Banner tillbaka för en vecka (16-23 oktober) med nya bounties som erhåller en Powerful Engram vardera. Slutligen kommer the Dreaming City samtidigt att vara i den kraftigaste cykeln av Taken-förbannelsen, vilket betyder att spelare får tillgång till både the Shattered Throne dungeon och audiens med drottningen.

Spendera din tid väl, och minns de som du förlorat.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.