Destiny 2 pvp-trailer visar 4 mot 4 action

Destiny 2 introducerar en mer strömlinjeformad och tävlingsinriktad pvp med nya 4 mot 4 läget. Såhär kommer det se ut - om du är fett skillad.

Nu är det mindre än en månad kvar tills Destiny 2 släpps och hypen lär öka för varje dag som går. I dag bjuds vi på en ny trailer som glorifierar spelets pvp-läge Crucible, där åtta spelare möts i härlig action – eller totalt nederlag beroende på matchmaking. Vad som är slående i Bungies alla trailers är att de alltid bjuder på små ledtrådar till vad som kommer finnas i spelet. I denna trailer kan vi bland annat se flera nya armor sets, vapen, emotes, och banor.

Crucible var det jag spelade mest av i betan och jag måste erkänna att jag är taggad för spelets nya pvp. Precis som Billy skrev för några veckor sedan är det mycket som har förändrats, men en sak är säker: crucible är intensivt.

Destiny 2 släpps den 6 september till Playstation 4 och Xbox One, samt till PC den 24 oktober.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.