Ny exotisk pilbåge nu tillgänglig i Destiny 2: Season of the Wish

Wish-Keeper är det senaste exotiska vapnet till Destiny 2: Season of the Wish som spelare kan låsa upp och uppgradera via uppdraget Starcrossed.
Ta dig genom The Black Garden för att hitta resterna av en Ahamkara och pilbågen Wish-Keeper.

Season of the Wish är i full svängning i Destiny 2 och The Dawning är inne på sin andra vecka; fast spelare kommer ha ännu mer att göra nu när säsongens exotiska uppdrag är live. Starcrossed är ett nytt äventyr som tar oss till The Black Garden och belönar oss med den exotiska pilbågen Wish-Keeper. Denna Strand- och precisionsbåge kan placera fällor som Suspendar fiender – efter att du laddat upp den med kills och precisionsskott.

Likt de andra exotiska vapnen från tematiska uppdrag, går Wish-Keeper att crafta. Genom att klara Starcrossed på svårighetsgraden Legedary låser du dessutom upp pilbågens Catalyst som gör det möjligt att applicera flera funktioner på den. Wish-Keeper kan bland annat få Vorpal eller Hatchling och är ett spännande vapen att använda tillsammans med Strand.

Läs mer om Season of the Wish på Bungies hemsida och hur Bungie kommer fylla ut tiden inför nästa expansion.

Season of the Wish blir en av de längsta säsongerna i Destinys historia då den vara ända fram till releasen av Destiny 2: The Final Shape den 4 juni 2024. Det är därför ingen stress att lägga dina vantar på Wish-Keeper. Ta din tid med The Dawning istället; det är en himla grind att farma ingredienser till mormor Levante.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.