Mass Effect släpps som en trilogi

Den 8 november kommer den perfekta julklappen för Mass Effect-fans att bli tillgänglig för inköp. Mass Effect Trilogy är en samling av alla tre spelen i ett paket, och kommer att släppas först och främst till 360 och PC, men även PS3 under ett ej fastställt senare datum. Detta innebär alltså att den första delen i serien äntligen kommer bli tillgänglig till PS3 vilket vi alla har gått och väntat på – nackdelen är ju att man måste köpa de andra två spelen på nytt ifall man redan äger dessa. Men det kanske man kan leva med.

Mer info på den officiella hemsidan

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.