Mer info om Destinys kommande uppdatering

Inatt avslöjade Bungie lite mer om uppdatering 1.1.2 på sin officiella blogg. Åter igen fick diverse anställda berätta om vad de jobbat på och vad vi spelare snart kommer att få uppleva.

Fokus låg den här gången på Destinys pvp-del, Crucible, där det förklarades att ammunitionstillgången kommer att bli striktare. Mer specifikt kommer ammo till specialvapen (shotgun, sniper rifle och fusion rifle) bli färre och ta längre tid att plocka upp. Detta för att göra spelare mer ekonomiska och taktiska i sitt användande av specialvapen och inte helt förlita sig på enbart dessa.

special_ammo

Även ammunition till tunga vapen (rocket launcher och heavy machine gun) kommer att korrigeras för att närmare gå i linje med hur Bungie vill att dessa skall fungera. I Bungies mening är syftet med tunga vapen att ge matcher puls och fart, utan att för den delen bli helt avgörande för vinst eller förlust. Som det är nu är tillgången för stor, ammunition ligger kvar på marken och den blir tillgänglig för snabbt. I nästa uppdatering kommer tungt ammo som ligger på marken att försvinna efter en stund, samt så kommer lådorna att dröja fem sekunder längre innan de placeras på kartan. Samt för att förhindra att några få spelare roffar åt sig all ammo, kommer radien i vilket kamrater också får tillgång att vidgas rejält.

Bungie meddelade dessutom att det kommer bli möjligt att låsa föremål, för att förhindra olyckor där vapen och rustningar råkar plockas isär. Det enda spelaren behöver göra för att säkra sina värdefulla skatter är att hålla markören över sagd utrustning och sedan klicka med spaken.suros_lock

Sist men inte minst kommer spelare få möjligheten att visa eller dölja sin hjälm när de besöker sociala områden, som tornet. Valmöjligheten kommer finnas bland de andra inställningarna i Destinys meny.

Det intressanta här är att Bungie nämner sociala områden i plural, som om det skulle finnas flera sociala platser än tornet. Detta bidrar till spekulationerna kring ytterligare ett socialt område i The Reef i samband med expansionen House of Wolves nu i vår.

Spänningen tätnar då vi närmar oss slutet av april då Bungie har sagt att de kommer avslöja expansionens releasdatum och funktioner. Men innan dess kan vi se fram emot ett utökat förvaringsutrymme, buggfixar, ett läge för färgblinda och som sagt ammunitionsjusteringar.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.