Massa nyheter om EA Sports FIFA 23

Releasen av årets utgåva av av EA Sports fotbollsspel, det sista som heter FIFA, närmar sig snabbt. Spelet släpps i slutet av september och nu börjar nyheterna om FIFA 23 komma in i en strid ström. Först kan vi berätta att Electronics Arts har skrivit avtal med LaLiga som ger EA tillgång till alla lag, spelare och turneringar i den spanska högstaligan. Avtalet gäller från och med säsongen 2023/2024. Det är det första i en rad avtal EA Sports lär skriva under i och med att de bryter med FIFA från och med nästa år. Samtidigt återvänder Juventus till franchisen efter ett års frånvaro.

Precis som tidigare ingår Pro Clubs & VOLTA till FIFA 23. Årets utgåva bjuder på ännu fler anpassningsmöjligheter för din virtuella klubb och dina egna spelare. Mer info i videon nedan.

Förbättrat karriärläge

I videon nedan djupdyker vi i det uppdaterade karriärläget i FIFA 23.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.