Mer info om Sacred Citadel

Sacred Citadel är ett nedladdningsbart spel till PC, 360 och PS3 och är en intensiv sidescroller/brawl-fusion för upp till tre spelare. Vad som gör spelet unikt är möjligheten att kunna gå upp i level och ständigt förbättra sin karaktär, kombinera olika unika vapen, rida på varelser, gå omkring i städer och mycket mer. Idag avslöjades lite fler detaljer om spelet som kommer att släppas av Deep Silver 2013.

I co-op kommer spelare att kunna kombinera sina olika förmågor för att hålla ställning mot de fiendehorder som finns i spelet. Man kommer att kunna välja mellan fyra olika klasser att spela som, som var och en har sina egna unika specialattacker. Medan krigaren attackerar en skock fiende med sin stora hammare så kan shamanen hoppa på en vildsint tjur och spränga igenom fienderna som ett bowlingklot. Den stora nyheten är att det kommer ligga väldigt mycket fokus på att kunna rida djur och varelser i spelet.

Man kommer exempelvis även att kunna sno riddjur från fiender och använda specialattacker, men det betyder också att spelare kan bli av med sina djur lika fort. Man måste därför använda både defensivt och offensivt tänkande för att klara sig i strider. Som titeln skvallrar om så spinner spelet vidare på det universum som har byggts upp i huvudserien vid namn Sacred. Ta en titt på den officiella hemsidan!

[youtube id=”i3KSkfVz8fw” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.