Mer info om Sid Meiers nya iOS spel Ace Patrol

2K Games och Fireaxis Games, skaparna bakom de prisbelönta spelen XCOM: Enemy Unknown och Sid Meier’s Civilization är mer än glada över att kunna presentera Sid Meier’s Ace Patrol som släpps nu på torsdag. Spelet går under genren strategi och det går ut på att man ska styra sina flygplan i olika scenarion från andra världskriget och skydda sina baser och allierade. Vi kommer i spelet att få det stora nöjet att spaka inte mindre än 30 olika gamla stridsplan i mer än 120 uppdrag. Man kommer även att kunna uppgradera och befordra sina bästa piloter under spelets gång. Det spelar ingen roll om du gillar att spela offline singelplayer eller online då det kommer att finnas stöd för båda. Det bästa av allt är att det till en början kommer att vara gratis att ladda ner det!

 

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.