Sugen på att uppgradera datorn?

Just nu har Netonnet ett fruktansvärt bra pris på det kritikerrosade grafikkortet XFX Radeon HD 7850 2GB GDDR5 Black Edition. 1590 svenska riksdaler behöver du skramla fram ur spargrisen om du vill njuta utav allt vad denna skönhet har att erbjuda. Klockfrekvensen ligger som standard på 860MHz men kan skruvas upp till hela 975MHz om du sätter på turbo-läget. XFX är det som står för fabrikstrimningen och dom har gjort ett riktigt bra jobb med detta kortet som lätt målar upp tunga titlar som Far Cry 3, Bioshock Infinite och Tomb Raider utan några som helst problem. Spelen får du även med helt gratis så du kan sitta där hemma och njuta av vad den senaste grafiken har att erbjuda. Dock krävs det att du sitter på en någorlunda bra dator i övrigt då grafikkortet inte gör allt jobb själv, men med ett XFX Radeon HD 7850 i burken så kommer du inte bli besviken!

Kortet hittar du här!

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.