Mer Pokémon i ny Pokémon Sun & Moon trailer

Just när man inte tror att man kan få mer pokémon kommer Nintendo med en ny trailer för Pokémon Sun och Moon. I trailern introduceras några nya småmonster som kommer bli objekt för samlarbegär. Bland annat Wimpod, en kackerlacka som är av typen vatten och insekt, Bounsweet som ser ut som en söt lök och Comfey,en liten fe som samlar blommor och gör dem till kransar.

Mimikyu däremot är något så bisarrt som en pokémon som tagit skepnaden av en sliten Pikachu-nalle. Mimikyu är en pokémon av arten spöke som gömmer sig i tygtrasor. Populariteten av Pikachu för cirka 20 år sedan fick den att vilja klä ut sig som den gula råttan i hopp om att få vänner. Med den beskrivningen har den stackars Mimikyu en garanterad plats i mitt lag.

Trailern avslöjar även två nya funktioner. Den första är att Pokémon Global Link kommer få stöd för Moon och Sun samt erbjuda spelarskapta tävlingar både lokalt och online, där värden själv reglerar tävlingen. Den andra är helt ny för Pokémon-serien: Hyper training. Denna funktion gör det möjligt att förbättra pokémon som nått maxleveln på 100. I Hyper training förbättrar man särskilda egenskaper hos pokémon, till exempel snabbheten hos Pikachu. Med det är inte så enkelt som det låter. För att kunna träna måste du leta upp kapsyler (ja, bottle caps) åt en samlare som i utbyte tränar dina pokémon. Det är klokt att anta att tjänsten begränsas av antalet kapsyler i spelet.

Pokémon Sun och Pokémon Moon släpps den 23 november till Nintendo 3DS

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.