Fler ultra beasts till Pokémon

Nintendo släpper allt mer information om de kommande Pokémon-titlarna och nu bygger de vidare på det som de hintade om häromveckan: Ultra Beasts. Dessa benämns som Absorbation och Beauty och det verkar som de två varianterna är exklusiva för Sun respektive Moon. Exakt vad dessa kommer göra i själva spelet är oklart, men av videon att döma kommer de vara fientliga. Det har redan kommit mängder med idéer om vad Ultra Beasts faktiskt är. Vissa tror att de inte är Pokémon alls utan bara agerar som bossar i storyn men en av de populäraste teorierna är att de har något att göra med the Aether Foundation som visades upp för en vecka sedan, vilket stärks lite av den kusliga likheten mellan de två nya bestarna och några av de karaktärer som visades i förra trailern.

Vad svaret på detta mysteriet är återstår att se, men Nintendo snålar knappast på spoilers.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.