Metal Gear Rising: Revengeance demo den 23:e Januari

Den 21:a och 22:a Februari återser vi vår kära Raiden från Metal Gear-serien i det helt nya Metal Gear Rising: Revengeance. Tidigare idag lade vi upp en lång trailer för det kommande spelet (som kan ses här) men varför nöja sig med en trailer? Den 23:e Januari kan du själv prova på en demoversion och inta rollen som den hårdkokte cyborgen Raiden. I trestegs-demon får du prova på spelets Zan-Datsu (”hugg och ta”) stridssystem och känna hur det är att ha full kontroll över huggen du tilldelar din fiender med, och i detta fallet verkligen delar dina fiender med.

Historien i Metal Gear Rising: Revengeance tar sin början med att Raiden arbetar för en byrå som har i uppdrag att skydda Afrikas premiärminister som jobbar med att förbättra utsikten för sitt lands framtid. Premiärminister blir anfallen av en grupp med fientliga cyborgs, som sedan vänder uppmärksamheten mot Raiden. Vad som följer är en klassisk berättelse om hämnd och hopp, om Raiden som använder sitt högfrekvens-svärd till att få en blodig hämnd på dem som står mellan honom och de som kränkt honom. Demot ger spelaren sin första provtur med Raidens nya cyborgkropp och ett blad som kan skära igenom nästan vad som helst med total frihet.

Förväntan på ett av 2013 mest efterlängtade titlar är obeskrivlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.