Ny trailer visar upp nytt innehåll i Final Fantasy VII Remake

Direkt från Tokyo Game Show får vi bland annat se nya mini games, summons, Don Corneo, Turks och vänta- en ny karaktär?
Aerith och Tifa på väg att styla om Cloud i senaste trailern till Final Fantasy VII Remake.

Hej och hå! Var ska vi börja? På Tokyo Game Show visades igår den senaste trailern för Final Fantasy VII Remake och lyckligtvis innehöll den glimtar av nytt innehåll som väntar i oss den tredje mars när spelet släpps. Bland annat ser vi Cloud kasta dart.

Missa inte när Cloud fastnar med sitt enorma svärd i ett fönster!

Lootfördelning?

Till att börja med får vi se Ifrit och Shiva (framåt slutet men ändå), två välkända väsen som kan tillkallas i strid för massiv skadepotential. I trailern ser det ut som att Ifrit och Shiva attackerar självständigt, men troligtvis kommer spelaren kunna aktivera deras signaturattacker Hellfire och Diamond Dust. I originalet får spelaren tillgång till Shiva och Ifrit först utanför Midgar, men i trailern ser vi Shiva användas i vad som ser ut att vara tågkyrkogården mot fienden Eligor. Det är högst sannolikt att Final Fantasy VII Remake omfördelar föremålen.

Mini games

Final Fantasy VII hade en hel drös med mini games och tack och lov ser Remake ut att ha nya och omarbetade lekar för oss att ha kul med. En kan bara undra vad som kommer i Gold Saucer! I trailern ser vi Cloud kasta pil i Tifas bar och göra benböj mot Ronnie. Till och med Tifa är med på ett hörn och visar hur stark hon är i en chin ups-tävling mot Jay i Beautiful Bros gym. I originalet ska Cloud vinna en peruk från Beautiful Bro för att crossdressa och ta sig in till pimpen Don Corneo.

Gamla och nya ansikten

Även om vi visste att specialagenterna Turks skulle göra ett framträdande i Final Fantasy VII Remake har vi nu fått se dem i sina moderna skepnader. Reno, Rude och Tseng gör framträdande och verkar av trailern att döma behålla sina karaktäristiska personligheter. Jag gillar framförallt Rudes attack där han kastar Cloud på Aerith, det visar att spelet innehåller dynamiska strider. Vi får även se Don Corneo med på ett hörn. Är det bara jag eller ser han ut som en fetare, sliskigare Tom Hardy?

Tjugoen sekunder in i trailern ser vi något helt nytt. Jessie och Cloud bränner gummi på en motorcykel när någon tar upp jakten på dem. Hon frågar vem det är varpå Cloud svarar en SOLDIER. SOLDIER är elitstyrkan som Cloud tidigare jobbade för. Nu är spekulationerna överallt. Är detta en ny karaktär som korsar vår väg under spelets gång? En random miniboss? En av flera kloner av Sephiroth? Den som lever lär veta.

Final Fantasy VII Remake släpps den 3 mars till Playstation 4.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.